Montage

Havebo ontzorgt u graag bij de montage van een renovatievloer. Wij kunnen alle werkzaamheden rondom het plaatsen van een renovatievloer van u overnemen; van het eruit slopen van de bestaande vloer tot het monteren van de nieuwe Havebo renovatievloer.

Ons professionele team heeft veel ervaring in het verwijderen van houten vloeren en voert deze vloeren bovendien voor u af. In goed overleg monteren wij vervolgens de nieuwe renovatievloer van Havebo. Door de montage aan ons uit te besteden beschikt u snel over een optimaal geïnstalleerde renovatievloer. En heeft u minder eigen mensen nodig.

Speciale wensen voor uw nieuwe vloer? Geen zorgen. Dankzij het brede assortiment van Havebo vinden wij voor iedere situatie dé oplossing.

Met Havebo minder zorgen.

Gegarandeerd kwaliteit!

Wanneer Havebo voor u de renovatievloer monteert, bent u gegarandeerd van kwaliteit. We verwijderen vakkundig de houten vloer en installeren de renovatievloer daarna zoals het hoort: correct en stabiel. En dankzij onze Magnelis beschermlaag bent u verzekerd van een nieuwe vloer met een hoge isolatiewaarde en een optimale bescherming.

Staan op kwaliteit.

Montage renovatievloer
Renovatievloer montage

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel onze adviseur Dennis van Dijen op 030 228 06 13

VOOR AL UW SYSTEEMVLOEREN